"Kokonaisuudessaan loistava kurssi ja aion ottaa tämän kyllä ensi vuonnakin mikäli nyt en pääse😄"

-Kurssilainen, kevät 2016

96,1% suosittelee kurssia

Pyrimme jatkuvasti uusiutumaan ja parantamaan materiaaliamme sekä metodejamme siten, että kurssimme hyödyttäisi parhaalla mahdollisella tavalla kauppakorkeakouluun haluavaa hakijaa. Suositteluprosentti kuvastaa hyvin sitä, miten me onnistumme tässä. Tähänkään emme ole vielä tyytyväisiä, vaan haluamme, että luku on ensi kerralla kysyttäessä 100%.

86% kurssilaisista käytti palvelua vähintään muutaman kerran viikossa

Toisin kuin valtaosa muista verkkokursseista, me emme ole pelkkä materiaalipankki. Itse kehittämämme palvelu antaa meille täydet vapaudet tehdä kurssistamme juuri sellaisen kuin haluamme. Tästä syystä jatkuvan palautteen kysymisen myötä uudistuksia palveluun on mahdollista toteuttaa jopa päivien varoitusajalla.

Minkä seuraavista ominaisuuksista olisit halunnut nähdä nettipalvelussa?

Suluissa prosenttiosuus, joka halusi nähdä ominaisuuden uudessa palvelussa


 1. Treenaa seuraavaksi -boksin, jossa olisi listattuna niitä aiheita joita et ole harjoitellut vähään aikaan tai jotka ovat menneet huonosti (82,4%) (sisältyy tämän vuoden kurssille)

 2. Sähköpostivastaus/notifikaatio etusivulla kun kommenttiisi vastataan (49%) (sisältyy tämän vuoden kurssille)

 3. Tarkemmat tiedot harjoituskokeen tuloksista (49%) (sisältyy tämän vuoden kurssille)

 4. Etusivulle linkitetyt tuoreimmat kommentit palvelussa, jotta voisi itse auttaa muita kurssilaisia (41.2%) (sisältyy tämän vuoden kurssille)

 5. Yhteenvetotaulukossa merkintä pisteittesi vieressä siitä, kuinka kauan aikaa sitten tulos on saavutettu (27,5%) (sisältyy tämän vuoden kurssille)

Muita lukuja kevään 2016 kurssilta

 • 86% käytti kurssilaisista käytti verkkopalvelua vähintään muutaman kerran viikossa ja 47% päivittäin tai lähes päivittäin/p>

 • Kysymyskonetta käytettiin kysymyksiin vastaamiseen yhteensä 296 232 kertaa/p>

 • Haastavin aihe oli matematiikka. Keskimäärin matematiikan kysymyksiin vastattaessa 53,5% meni väärin. Vastaavasti Taloustieteessä väärin meni 12.90%, laskentatoimessa ja rahoituksessa 13.14% sekä johtamisessa ja markkinoinnissa 14.28%

Kehityskohteita

Saimme viime vuoden valmennuskurssistamme arvokasta palautetta. Olemme kiitollisina saadusta palautteesta ottaneet sen huomioon tämän vuoden palvelun suunnittelussa. Paljon allakin olevista asioista korjattiin jo kevään sekä kuluneen kesän aikana. Kevään 2017 kurssia varten materiaali ollaan puhdistettu kirjoitusvirheistä ja sitä on jatkuvasti paranneltu. Aina löytyy kuitenkin parannettavaa ja jos huomautettavaa löytyy, korjaamme ne välittömästi.

 • Haastavien asioiden avaamista tarkemmin (erityishuomio kurssilla 2017)

 • Kirjoitus- ja asiavirheet (löydetyt virheet korjattu)

 • Kokeen ratkaisut heti kokeen tekemisen jälkeen saataville (sisältyy tämän vuoden kurssille)

 • Kertoa enemmän omakohtaisia kokemuksia (henkilökohtainen tutorointi)

 • Enemmän kuvallisia kysymyksiä ja laajempia oppimoduuleja (erityishuomio kurssilla 2017)

Painopistealueet 2017 kurssilla

Interaktiivisuuden kehittäminen

Kurssilaiset pääsevät hiomaan omia taitojaan auttamalla muita heidän kysymyksissään. Asiat, jotka tuntuvat itsestäänselvyyksiltä saattavatkin olla yllättävän haastavia pukea sanoiksi. Tämä kuitenkin kehittää ymmärrystä ja osaamista.

Toimivampi kysymyskone

Harjoituskoneen kysymyksissä on nyt käytetty entistä enemmän kuvia. Lisäksi haastaviin kysymyksiin on lisätty selitys sille miksi vastaus on oikein tai väärin. Kysymykset on lisäksi käyty läpi ja niitä on muokattu soveltavampaan suuntaan.

Enemmän ja selkeämpää palautetta

Palaute on ensiarvoisen tärkeää ja viime vuodesta oppineena haluamme automatisoidun palautteen lisäksi lisätä henkilökohtaista tukea. Henkilökohtaiset tutorit jakavat mielellään omia kokemuksiaan pääsykokeesta ja siihen valmistautumisesta.