Kauppislaisilta tuleville kauppislaisille

Kauppikseen.fi on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kasvattien valmennuskurssi kauppakorkeakouluun valmistautuville. Kurssimme opetus tapahtuu kiitosta keränneessä verkkopalvelussamme. Kurssi koostuu videoluennoista, kattavista tiivistelmistä, kysymyskoneesta, neljästä täysimittaisesta harjoituskokeesta sekä henkilökohtaisesta neuvonnasta koko kurssin ajan.

Sisältö

Kurssin sisältö on jaettu 32 oppituntiin, kahdeksan jokaista kirjaa kohden. Yksi oppitunti pitää sisällään kattavan tiivistelmän alueesta, kysymyskoneen, kysymysosion, havainnollistavia esimerkkejä ja kuvia sekä videoluennon oppitunnin aiheesta. Luennot julkaistaan videotallenteina maalis-toukokuussa, jonka jälkeen ne löytyvät oppitunneista tallenteina. Tämä mahdollistaa kurssille osallistumisen mistä tahansa. Palvelumme tarjoaa erinomaisen alustan kurssilaisten väliselle keskustelulle. Opettajamme osallistuvat keskusteluun ja vastaavat kysymyksiin päivittäin.

Palvelumme on rakennettu tukemaan oppimistasi. Yhteenvetosivulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osa-alueet sujuvat hyvin ja mitkä kaipaavat vielä harjoitusta. Kysymyskoneella voit testata osaamistasi ja löytää tehokkaasti kehityskohteesi. Seuraamme kehitystäsi ja neuvomme mielellämme myös henkilökohtaisesti joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Pähkinänkuoressa

Älykäs verkkoportaali oppimisesi tukena

Tiivistelmien avulla kertaat olennaisimmat asiat ja saat selvennystä epäselviin kohtiin

32 luennolla käymme läpi koko koealueen. Luentoja voi seurata joko julkaisuajankohtana tai myöhemmin tallenteina oppitunneissa.

Kysymyskoneella voit testata osaamistasi ja löytää heikoimmat kohtasi.

Neljä täysimittaista harjoituskoetta valmistavat lopulliseen koitokseen


Sisältyy kaikkiin paketteihin

Sisältyy sekä täyspakettiin että tehopakettiin

Sisältyy ainoastaan tehopakettiin

+1800 kysymystä

Palvelumme sisältää valtavan määrän harjoituskysymyksiä. Voit harjoitella kysymyksiä kysymyskoneellamme niin paljon kuin haluat.

Kattavat tiivistelmät

Tiivistelmät kattavat koealueen ja ovat hyvä lisä kirjojen lukemiselle. Ne sisältävät kirjoissa olevien asioiden lisäksi paljon havainnollistavia kuvia ja esimerkkejä.


Lyhyet videot

Jokainen oppitunti sisältää lyhyitä videoita, joissa käydään läpi alueen olennaisimpia asioita. Ne ovat hyvä lisä lukemiselle ja mukavaa ajanvietettä esimerkiksi bussimatkoilla.

Kommentointi

Kommentointiominaisuus mahdollistaa keskustelun muiden kurssilaisten kanssa. Kysy itsellesi vaikeita asioita ja neuvo muita! Muiden auttaminen havainnollistaa tajuamaan myös oman ymmärryksen tasoa.

Video-oppitunnit

Kurssi sisältää 32 oppituntia, joista jokainen sisältää pitkän videoluennon. Julkaisuajankohtana vastaamme reaaliajassa kysymyksiinne.


Videotaltioinnit

Jokainen oppitunti sisältää taltioinnin luennosta, jolla käsitellään oppitunnin aiheita. Luentoa voi katsoa ja kommentoida aina valintakokeeseen saakka.

Henkilökohtainen tutor

Henkilökohtainen tutor seuraa kehitystäsi ja opiskeluasi. Tutor on itse ollut samassa tilanteessa kanssasi ja osaa antaa neuvoja lukemiseen liittyen. Autamme mielellämme niin valintakoekirjojen kuin esimerkiksi lukutekniikkaan liittyvien kysymysten kanssa.